Sponsoring

Stichting Nationale Boomfeestdag zorgt er voor dat  kinderen worden betrokken bij het groener maken van Nederland. Door het samen met vele partijen uit heel Nederland organiseren van Boomfeestdagen geven we kinderen al sinds 1957 de mogelijkheid om zelf mee te helpen aan een gezonde en fijne leefomgeving, een beter klimaat, meer bos, meer landschapselementen en het vergroten van de biodiversiteit. Daarnaast laten we kinderen met onze educatieve producten zien hoe bomen groeien en wat de functies van bomen en bossen zijn voor planten, dieren en mensen.

Om dit te kunnen blijven doen, hebben we jouw steun nodig. Door vriend of partner van de Boomfeestdag te worden, help je ons om ook in de komende jaren kinderen de mogelijkheid kunnen blijven bieden om kennis te maken met bomen, bos en natuur. Het planten van een boom is voor kinderen een onvergetelijke ervaring. Als ze gaan houden van bomen en bossen, willen de deze later in hun leven ook koesteren en beschermen. Zo helpen we mee aan een groenere wereld.

Stichting Nationale Boomfeestdag is actief op veel (sociale) media kanalen en heeft goede banden met de media. Onze activiteiten halen regelmatig het (jeugd)journaal, lokale, regionale en landelijke dag- en weekbladen en ook diverse vakbladen op het gebied van groen en educatie. Daarnaast zijn we actief tijdens symposia, webinars en andere vakbijeenkomsten. Hiermee bereiken we veel netwerkpartners uit de groene wereld van overheid,  onderwijs en bedrijfsleven.

Met de Geboortebossen die we samen met natuurorganisaties en gemeenten realiseren bereiken we bovendien veel ouders en grootouders die door het planten van bomen hun (klein-) kinderen een goede toekomst toewensen.

Partner worden van de Boomfeestdag?

Wilt u weten hoe uw bedrijf de activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag kan ondersteunen? Neem dan contact op met Marleen van den Ham, directeur-bestuurder via marleen@boomfeestdag.nl.

Steun de Boomfeestdag en word vriend of partner

Spreken onze activiteiten je aan? Word dan vriend of partner van de Boomfeestdag. Samen kunnen we nóg meer kinderen een boom laten planten. Zo maken we samen Nederland groener en laten wij kinderen ervaren hoe fijn en belangrijk bomen zijn. Door hen dat zelf te laten ontdekken, zullen zij zich ook in de toekomst gaan inzetten voor een leefbare wereld. En jij kunt jouw medewerkers, klanten en netwerk laten zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een groene toekomst voor alle kinderen.

Neem contact op met Marleen van den Ham, directeur-bestuurder via marleen@boomfeestdag.nl. Samen bekijken wij graag samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: