Particulieren

Nationale Viering Boomfeestdag 2022 verplaatst naar woensdag 16 november

December 2021 - De coronapandemie brengt nog steeds veel onzekerheid met zich mee. Daarom wordt de Nationale Viering Boomfeestdag verplaatst van 16 maart 2022 naar woensdag 16 november 2022. Dit hebben stichting Nationale Boomfeestdag, gemeente Zundert (gastgemeente 2022) en Treeport BCT Partners BV samen besloten. Lees hier verder

Meedoen aan de Boomfeestdag?

Basisscholen worden normaliter door de gemeente uitgenodigd om mee te doen aan de Boomfeestdag. Wil je dat de school van jouw (klein)kinderen meedoet aan de Boomfeestdag en is de school (nog) niet benaderd door de gemeente? Neem dan contact op met de leerkracht(en) van groep 6 en laat ze een mail sturen naar info@boomfeestdag.nl. Wij zorgen voor contact met de contactpersoon Boomfeestdag in de desbetreffende gemeente en wie weet viert de school straks ook een Boomfeestdag!

Groene omgeving basisscholen in kaart gebracht

Februari 2021 - Een groene schoolomgeving maakt kinderen gezonder, én slimmer! Weet jij hoe groen de omgeving van basisscholen zijn? Samen met Cobra groeninzicht hebben we voor alle basisscholen in Nederland berekend hoe groen de directe omgeving en de buurt van de basisschool is! Bekijk hier de Groene Schoolkaart voor de school van jouw (klein)kinderen.

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: