Routebeschrijving

Stichting Nationale Boomfeestdag is gevestigd op de begane grond van kantorencomplex 'Het Laken'  aan de Hart van Brabantlaan 16 in Tilburg.

Met Openbaar Vervoer

Het kantoor ligt op slechts 10 minuten lopen van NS-station Tilburg. Wanneer je het station aan centrumzijde uitloopt, loop je naar rechts over de Spoorlaan. Bij de stoplichten gaat de Spoorlaan over in de Hart van Brabantlaan. Op dit kruispunt steek je eerst rechtdoor en daarna naar links over. De ingang bevindt zich bij nummer 2 t/m 18.

Met de Auto

Vanuit de richting Den Bosch

Je neemt de N65 richting Tilburg. Bij knooppunt De Baars vervolg je je weg op de A58 richting Breda. Vervolgens neem je de afslag Tilburg/Goirle (dit is nummer 11). Bij het einde van de afslag ga je bij de verkeerslichten linksaf. Lees verder bij 'In Tilburg'.                                               

Vanuit de richting Breda

Je neemt op de A58 de afslag Tilburg/Goirle (dit is nummer 11). Bij het einde van de afslag ga je bij de verkeerslichten rechtsaf. Lees verder bij 'In Tilburg'.

Vanuit de richting Eindhoven

Je neemt op de A58 de afslag Tilburg/Goirle (dit is nummer 11). Bij het einde van de afslag ga je bij de verkeerslichten linksaf. Lees verder bij 'In Tilburg'.

In Tilburg

Je blijft alsmaar rechtdoor rijden (links aanhouden naar Ringbaan West, richting centrum/station). Onderaan de afrit ga je bij de verkeerslichten rechtdoor (je rijdt nu voorbij een Texaco benzinepomp). Je blijft alsmaar rechtdoor rijden. Je nadert nu een grote kruising met aan je rechterzijde een hoge flat (Westpoint), bij deze verkeerslichten op deze kruising ga je rechtsaf. Je bevindt je nu op de Hart van Brabantlaan, hier blijf je alsmaar rechtdoor rijden. Bij het 3de verkeerslichtlicht ga je rechtsaf. Aan je linkerzijde zie je een steile helling naar beneden waar je kunt parkeren. Aangekomen in de parkeergarage volg je de bordjes van Staatsbosbeheer voor een parkeerplek. De ingang van het pand bevind zich links achterin de hoek. Het kantoor van de Boomfeestdag bevindt zich op de begane grond, rechts naast de receptie.

Navigatie

In je navigatiesysteem toets je het adres Buxusplaats Tilburg in. Je navigatie brengt je dan naar de ingang van de parkeergarage. 

Als je bij de Buxesplaats bent gearriveerd zie je aan je linkerzijde een steile helling naar beneden waar je kunt parkeren. Aangekomen in de parkeergarage volg je de bordjes van Staatsbosbeheer voor een parkeerplek. De ingang van het pand bevind zich links achterin de hoek. Het kantoor van de Boomfeestdag bevindt zich op de begane grond, rechts naast de receptie.

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: