Activiteiten

NOT 2019: Boomfeestdag is aanwezig

14-01-2019

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs in Utrecht is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Van 22 t/m 26 januari kunnen onderwijsprofessionals hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Sinds jaar en dag staat Stichting Nationale Boomfeestdag op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling en zo ook dit jaar. Samen met Stichting NatuurWijs zijn we als labels van onze moederorganisatie Staatsbosbeheer vertegenwoordigd. De stand van dit jaar is erg bijzonder, omdat er namelijk een echte boomhut staat. In deze boomhut mag je een kijkje én kiekje komen nemen. Kom dus met je collega, studiegenoot, vriend of vriendin naar stand 01.E121. Maak een foto in de boomhut, want behalve een te gekke foto maak je ook kans op een leuke prijs. Dat is nog niet alles, want we delen ook gratis een informatief krantje met natuur educatieve poster voor jouw klas uit. Op deze poster staat op een leuke en informatieve manier uitgelegd wat er in en rondom een eik leeft, ideaal dus voor een natuurles het hele jaar door!

Lancering van het BomenPaspoort op de NOT beurs

Tijdens de NOT beurs lanceert Stichting Nationale Boomfeestdag het BomenPaspoort. Dit is een bewaarboekje voor elk kind. Met het paspoort is het namelijk mogelijk om de kinderen een echt concrete boombeleving te geven voor hun geplante boom. Zelf als ze geen boom hebben geplant. In dit leerzame paspoort kunnen de kinderen alle gegevens over ‘HUN’ boom kwijt zoals: de hoogte, dikte, afdruk van een schors of echte boomverhalen. Verder zitten er diverse zoekkaarten over bomen en dieren in het paspoort. Laat de kinderen hun boom uitzoeken en ga er met de klas op uit om een beuk, eekhoorn of een specht te zoeken.

Interesse in het BomenPaspoort? Het wordt aangeboden voor € 25,- per 10 stuks en is tijdens en tot een week na de NOT 2019 met korting te bestellen door de beurscode: bomenpaspoort in te vullen in de webshop. Er worden dan geen verzendkosten (à €8,-) gerekend!

Meld je aan voor de Nationale Onderwijs Tentoonstelling

Heb je je nog niet aangemeld voor de NOT 2019? Doe dat dan snel via de onderstaande button. Vergeet niet om je badge bij ons te laten scannen om na de beurs nog wat extra informatie over Boomfeestdag 2019 en onze andere activiteiten te krijgen. Tot ziens bij onze stand 01.E121 tijdens de NOT beurs.

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: