Fictieve Toekomstboom - Boomfeestdag

Fictieve Toekomstboom - Boomfeestdag
Maart 2017

Door de QR-code op de plaquette op de herinneringspaal te scannen, kan iedereen toegang krijgen tot digitale informatie over de boom. Die beelden, geluiden en teksten staan op de tijdlijn van de boom, waarop ook iedereen herinneringen kan plaatsen. Hieronder geven we een indruk van hoe zo'n tijdlijn eruit kan zien. Dit doen we aan de hand van een fictieve Toekomstboom van Stichting Nationale Boomfeestdag. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Met de GrowApp kunt u een animatie maken van hoe uw boom groeit en bloeit. Zie de GrowApp button hierboven voor meer informatie.
  • U kunt naar eigen inzicht foto's en filmpjes van en over de boom plaatsen. In het geval van onze fictieve Toekomstboom hebben we de timelapse (een filmpje van foto’s achter elkaar) van 60 jaar Boomfeestdag geüpload.
  • U kunt ook een downloadbaar document plaatsen van bijvoorbeeld een oud geschrift of leuk artikel over de boom. In het geval van onze fictieve Toekomstboom hebben we de Intentieverklaring 'One tree per child' geüpload.
  • Het is mogelijk om een geluidsfragment te uploaden in de vorm van een lied of een interview met een van de kinderen die de boom hebben geplant.
  • Daarnaast kunt u een verhaal of anekdote over de boom plaatsen.

Wellicht heeft u zelf nog leuke ideeën om op de tijdlijn van de boom te plaatsen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via frank@boomfeestdag.nl.

Frank Nooijens (Stichting Nationale Boomfeestdag) - 29-03-2017

Impressie van de Boomfeestdag in Maastricht

Frank Nooijens (Stichting Nationale Boomfeestdag) - 29-03-2017

April 2017

Peter Derksen (Stichting Nationale Boomfeestdag) - 20-04-2017

Intentieverklaring 2018 | pdf 1mb

Dominique Smolders (Stichting Nationale Boomfeestdag) - 21-04-2017

Mei 2017

Boomfeestdag - Het Is Tijd (Audio) | mpeg 4,7mb

Daniëlle van Dael (Stichting Nationale Boomfeestdag) - 01-05-2017

Sponsoren

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door