Praktische zaken rondom het Nationaal KinderBomenBos

Bestellen

Als je een Geboorteboom via de Boomfeestdag webshop, bestelt ontvang je binnen een week een Geboorteboom-certificaat met daarop de naam en geboortedatum van het kind(je). Als je een KinderGedenkplek met Levensboom adopteert, ontvang je ook binnen een week het Levensboom-certificaat met daarop de naam en geboorte-/ sterfdatum van het kind(je).

Correspondentie

Bij het certificaat zit een begeleidende brief met daarop onder andere vermeld de datum waarop je de boom of bomen kunt planten. Dit is elk jaar op de tweede zaterdag van november. Medio / eind oktober sturen we een digitale uitnodiging naar het bij ons bekende mailadres. Hierin staat onder meer vermeld hoe laat we jou op de plantdag verwelkomen: Geboortebomen in de ochtend en Levensbomen in de middag. Via een digitaal aanmeldformulier kun je aangeven met hoeveel personen je graag bij deze dag aanwezig wilt zijn.

Programma

Op de dag zelf is een uur tot anderhalf uur durend programma in elkaar gezet. Het belangrijkste moment van dit programma is natuurlijk het planten van óf Geboorte- óf Levensboom. Voor aanvang van het plantmoment liggen de bomen klaar bij de desbetreffende Bomenkamer. Deze krijg je uitgereikt als iedereen zijn of haar boom op de aangewezen plek gaat planten. Als je een Levensboom plant is er ook de mogelijkheid om as bij de boom uit te strooien.

We verwijzen je graag door naar ons contactformulier als er nog vragen zijn over het bestellen van een boom, de plantdag of andere zaken.

Sponsoren

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door