Bossen

Kies voor een écht Origineel Kraamcadeau

08-11-2017

Binnenkort wordt er een nieuw kindje geboren in jouw omgeving. Bij de geboorte van een kindje hoort natuurlijk een passend kraamcadeau. Ga je voor een standaard slabbetje, of rompertje, of kies je voor een écht origineel kraamcadeau? Misschien wel een cadeau met betekenis en een die het kindje zijn/haar hele leven kan herinneren. Het klinkt niet eenvoudig om zo’n origineel kraamcadeau te vinden. Toch is het mogelijk!

Geef een Geboorteboom cadeau

Een Geboorteboom is misschien wel het meest originele kraamcadeau wat u kan geven aan iemand. Een Geboorteboom is een boom die persoonlijk voor het kindje wordt geplant en die symboliseert dat het kindje moet kunnen opgroeien in een gezonde groene wereld.

Omdat de boom op een speciale locatie wordt geplant en er bij elke Geboorteboom een label met de naam van de eigenaar zit, kan het kindje zijn/haar gehele leven de boom opzoeken en bewonderen hoe ze (het kindje en de boom) allebei gegroeid en ontwikkeld zijn.

Naast het mooie symbool van een Geboorteboom kan je nog een ander origineel kraamcadeau erbij doen. Namelijk een Boomhoroscoop. Volgens de Keltische Boomhoroscoop staat namelijk ieders geboortedatum gelijk aan een boomsoort.

Waar vind ik zo’n origineel kraamcadeau?

Ben je geïnteresseerd in een Geboorteboom? Ze groeien natuurlijk niet zomaar in de winkel. Als je graag dit originele kraamcadeau wilt geven, kijk dan eens verder op onze website. In de webshop kan je verschillende Geboortebomen vinden voor verschillende locaties. Alvast veel plezier met het geven!

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: