Bossen

Kies voor een écht origineel kraamcadeau!

21-01-2022

Binnenkort wordt er een nieuw kindje geboren in jouw omgeving. Bij de geboorte van een kindje hoort natuurlijk een passend kraamcadeau. Ga je voor een standaard slabbetje, of rompertje, of kies je voor een écht origineel kraamcadeau? Misschien wel een cadeau met betekenis en een die het kindje zijn/haar hele leven kan herinneren. Het klinkt niet eenvoudig om zo’n origineel kraamcadeau te vinden. Toch is het mogelijk!

Geef een Geboorteboom cadeau

Een Geboorteboom is misschien wel het meest originele kraamcadeau wat je kan geven aan iemand. Ouders planten samen een blijvende herinnering aan de geboorte van hun kindje. De boom symboliseert dat het kindje moet kunnen opgroeien in een gezonde groene wereld.

De bomen die worden geplant, worden onderdeel van een nieuw bos: een Geboortebos. Dat bos wordt door de eigenaar van de grond vele jaren in stand gehouden. Na verloop van tijd zijn de individuele bomen niet meer herkenbaar en gaan ze op in het bos. De namen en de geboortedata van de kinderen voor wie een Geboorteboom in dat bos is geplant, zijn terug te vinden op een speciale websitepagina.

Waar vind ik zo’n origineel kraamcadeau?

Ben je geïnteresseerd in een Geboorteboom? Ze groeien natuurlijk niet zomaar in de winkel. Als je graag dit originele kraamcadeau wilt geven, kijk dan hier eens verder. Op deze pagina kan je verschillende Geboortebomen vinden voor verschillende Geboortebossen. Alvast veel plezier met het geven!

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: