Activiteiten

Stichting Nationale Boomfeestdag aanwezig bij de vakbeurs GrootGroenPlus!

03-10-2017

Van 4 tot en met 6 oktober heten meer dan 300 deelnemers u van harte welkom tijdens de Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus in Zundert. Dit jaar is het thema: My favourite plant! Ook wij staan op deze beurs bij stand R066.

Tijdens deze drie dagen durende beurs kunt u alles zien en leren over de laatste ontwikkelingen binnen de boomkwekerijwereld. Dit jaar is Stichting Nationale Boomfeestdag opnieuw het goede doel en hier zijn wij de organisatie erg dankbaar voor. Bij onze stand kunt u een wens voor de natuur in een van de twee bomen hangen en daarmee maakt u kans op een Boomhoroscoop! Vergeet dus niet om even een bezoekje aan onze stand te brengen.

Deze editie van GrootGroenPlus is voor de Boomfeestdag extra bijzonder, omdat op dag van de opening burgemeester Leny Poppe-de Loof van de gemeente Zundert de Intentieverklaring ‘ieder kind een boom – One Tree Per Child’ tekent. Burgemeester Tinne Rombouts van stad Hoogstraten volgt later deze week haar voorbeeld. Hiermee onderstrepen de gemeente Zundert en stad Hoogstraten de intentie om elk kind in hun gemeente een boom te willen laten planten tijdens zijn of haar basisschooltijd. Bijzonder aan de ondertekening door burgemeester Tinne Rombouts is dat de stad Hoogstraten hiermee de eerste Belgische stad is die de Intentieverklaring ondertekent.

Een mooie start dus van de 3 dagen durende vakbeurs. Meer informatie kan je via de website van GrootGroenPlus vinden: www.grootgroenplus.nl

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: