Foto's

Boomfeest-Hoofdstad Maastricht

Wilt u meer foto's van de Nationale Viering Boomfeestdag in Maastricht zien? Klik hier voor het complete album!

Boomfeestdag-Vieringen in Nederland

Een beeldverslag en foto's van Boomfeestdag-Vieringen in 2017 door heel Nederland.

Gemeente Tilburg

Accentgemeente Hoogezand - Sappemeer

Dhr. Paas (Commissaris van de Koning provincie Groningen) beschreef in zijn webblog de Boomfeestdag 2017 in gemeente Hoogezand - Sappemeer en of bomen gemeenten kunnen verbinden. Zie de foto hieronder van een fragment van deze dag en de gehele webblog via deze link

Accentgemeente Medemblik

Tijdens de Nationale Boomfeestdag op 22 maart hebben de kinderen uit groep 6 en 7 van OBS De Plaats uit Abbekerk 12 bomen geplant. Daarbij kregen zij hulp van burgemeester Frank Streng van de gemeente Medemblik, Arno Valkhof van Rijkswaterstaat en Riena Tienkamp van Staatsbosbeheer. Tijdens deze dag is in de bomencirkel een toekomstboom aangewezen, Honey Highway bijenbloemzaad gezaaid en is er een biobased bankje geplaatst om het duurzame aspect van de Boomfeestdag verder te onderstrepen. Zie hier het volledige persbericht van de Boomfeestdag-Viering in gemeente Medemblik.

Boomfeestweek Renswoude

In Renswoude hebben de kinderen het thema 'Bomen Verbinden' erg goed begrepen. Hieronder zijn de twee informatiepanelen te bewonderen die door de leerlingen van groep 6 van de Borgwalschool en de Stifthorstschool zijn gemaakt.

Gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Ook in de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer was er dit jaar een Boomfeestdag-Viering. In Amstelveen hebben kinderen een eigen lied gemaakt in het belang van bomen en struiken aangeplant. In Aalsmeer zijn in het Seringenpark drie Trompetbomen, één Moerascipres en één Honingboom aangeplant. Zie hieronder een deel van de nieuwsflitsen en via deze link de complete nieuwsberichten.

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: