Boomfeestdag Escapeposter-spel

Voor de meivakantie ontving de leerkracht van groep 6 van ons een postpakket om mee te doen met het Boomfeestdag escapeposter-spel: Ontdek welke blad van welke boom is, ontcijfer de vraag, vul het antwoord in en maak kans op een van de vijfenzeventig Bomenmappen ter waarde van 100 euro.

Na de meivakantie herinneren we alle basisscholen er graag aan dat je nog tot en met 31 mei mee kunt spelen. Niet alleen groep 6, maar alle bovenbouwgroepen (inclusief 5/6 combiklassen). Al meegedaan met groep 6? Als je meedoet met meerdere groepen, maak je meer kans. Het spel duurt maar 30-60 minuten.

Hieronder vind je de spelregels en de poster. Succes!

Te druk en nu even geen tijd voor het hele spel, maar wil je wel kans maken op zo’n supergave Bomenmap met wel 100 actieve opdrachten en zoekkaarten? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Weet jij hoe oud de boom op de achterzijde van de poster is geworden? De boomschijf vind je ook hier: www.boomfeestdag.nl/boomschijf

Tel de jaarringen en geef je antwoord door op: www.boomfeestdag.nl/winactie en wie weet ben jij een van de winnaars. Op vrijdag 2 juni maken we de winnaars bekend.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@boomfeestdag.nl.

Spelregels

Spelregels Escapeposter-spel deel 1
Spelregels Escapeposter-spel deel 2

Escapeposter

poster Escapeposter-spel voorzijde
poster Escapeposter-spel achterzijde

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: