RotaryBos

Bomen voor de aarde op World Earth Day - woensdag 18 april

Op World Earth Day gaan we bomen planten voor onze aarde en nieuwe generatie. Leerlingen van groep 6 en 7 gaan met de klas een Schoolboom planten en daarnaast ook echte ‘BosBomen’ in een uniek Rotary Bos. Uw club kan hier aan meedoen door het schenken van een Schoolboom aan een bassischool naar keuze in uw werkgebied. Het district zal hier in faciliteren en uw club wordt deelnemer. Naast een Schoolboom en 5 BosBomen ontvangt de school ook natuur educatief lesmateriaal in een houten Boomfeestdag-Rotary leskist. Zo leren de kinderen voor het planten van de bomen ook over het belang van bomen op hun schoolplein en directe omgeving.

Hoe kan uw club meedoen?

Via de Nieuwsbrief D1610, maart 2018, heeft u de bovenstaande informatie ontvangen. Hier is in benoemd dat u, als Rotary Club mee kan doen met World Earth Day. Voor slecht € 135,- ontvangt u een Schoolboom (sierappel), 5 BosBomen voor in het RotaryBos wat in het najaar zal worden geplant én een Boomfeestdag-Rotary leskist met daarin een Bomen Herkennen pakket.

U kunt meedoen door op de oranje button aan de zijkant van dit menu te klikken. Daar bestelt u het totaalpakket in de Boomfeestdag webshop.

U kunt nog tot uiterlijk 11:00 uur 13 april 2018 het Boomfeestdag-Rotary pakket bestellen in verband met de levertijd van het lespakket en de Schoolboom voor woensdag 18 april 2018

Nadat u zich heeft aangemeld

Wanneer u zich via de oranje button heeft aangemeld en de juiste gegevens heeft ingevuld wordt er door Boomkwekerij Ebben contact met u opgenomen over de levering van de Schoolboom. De Boomfeestdag-Rotary leskist wordt per post naar het ingevulde afleveradres toegestuurd. De 5 BosBomen worden in het najaar geplant. U ontvangt te zijner tijd meer informatie over de invulling en locatie van het RotaryBos.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Nationale Boomfeestdag, District 1610 - Rotary Nederland, Boomkwekerij Ebben en Lodders Boomkwekerijen BV.

Sponsoren

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door