Uw aanmelding voor de Nationale Viering Boomfeestdag 2023 in de gemeente Amstelveen

Geachte genodigde,

Bedankt voor uw aanmelding voor de Nationale Viering Boomfeestdag 2023 in de gemeente Amstelveen.

Fijn dat u erbij zult zijn!

Voor deelname aan deze 66e editie zijn onderstaande zaken van belang: 

Openbaar Vervoer 

De Boomfeestdaglocatie bevindt zich in de feesttent nabij het clubgebouw van Honk- en Softbalvereniging DVH op het Wimbledon sportpark te Amstelveen. Als u met het openbaar vervoer komt is Bushalte Bovenkerkerweg, Amstelveen (Lijn 300 + 358) de dichtstbijzijnde bushalte. Vanaf daar is het circa van 5 minuten lopen naar de feestlocatie. U kunt uw OV route hier uitstippelen.

Per auto

De Boomfeestdaglocatie bevindt zich in de feesttent nabij het clubgebouw van Honk- en Softbalvereniging DVH op het Wimbledon sportpark te Amstelveen. Het adres voor het navigatiesysteem in uw auto is: Wimbledonpark 161, 1185 XM Amstelveen of Startbaan te Amstelveen. Via deze link kunt u de route ook direct openen. Let erop dat u in de parkeervakken aan het Wimbledonpark parkeert. Ter plaatse zullen verkeersregelaars u daarin begeleiden. Vanaf de parkeerplaats loopt u in enkele minuten naar de tent waarin zich de ontvangstbalie bevindt.

Weersomstandigheden

Tijdens de Boomfeestdag gaan we natuurlijk ook naar buiten om bomen te planten! Gezien het jaargetijde adviseren we u om voor dit programmaonderdeel stevig schoeisel en een warme jas te dragen en zo nodig een paraplu mee te brengen.

Programma

Graag heten we u welkom vanaf 09:45 uur. Om 10:00 uur start het programma.

10:00 uur Woord van welkom door de burgemeester van Amstelveen Tjapko Poppens en directeur-bestuurder van Stichting Nationale Boomfeestdag Marleen van den Ham

10:05 uur Panelgesprek rond het thema ‘Opgroeien met bomen’

10:45 uur Bomen planten

Het belangrijkste onderdeel van deze dag: het - samen met de kinderen - planten van 28 grote en heel veel kleine bomen.

11:30 uur Opgroeien met bomen-beweeg-quiz

Help de leerlingen zoveel mogelijk bloembollen te verzamelen door goede antwoorden te geven. De gewonnen bloembollen worden rond het schoolplein geplant.

12:00 uur Netwerklunch

Bijpraten met partners uit het netwerk van de Boomfeestdag, gemeente Amstelveen en verrassende ontmoetingen met enthousiaste deelnemers uit de overheden, natuurorganisaties, onderwijsorganisaties en nog veel meer.

13:30 uur Einde van het programma

Graag tot ziens op 15 november.

Met vriendelijke groet, mede namens gemeente Amstelveen

Marleen van den Ham

Directeur Stichting Nationale Boomfeestdag

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: