Uw aanmelding voor de Nationale Viering Boomfeestdag 2022 in de gemeente Zundert

Geachte genodigde,

Bedankt voor uw aanmelding voor de Nationale Viering Boomfeestdag 2022 in de gemeente Zundert.

Fijn dat u erbij zult zijn!

Voor deelname aan deze 65e editie zijn onderstaande zaken van belang: 

Routebeschrijving

De Boomfeestdaglocatie bevindt zich op het terrein van BCT Partners BV. Dit terrein is helaas niet per Openbaar Vervoer bereikbaar. Het adres voor het navigatiesysteem in uw auto is: Business Centre Treeport, Treeport 1, 4891 PZ, Rijsbergen. Via boomfeestdag.nl/routebeschrijving kunt u desgewenst een routebeschrijving downloaden. Ter plaatse zullen verkeersregelaars u de weg naar de parkeerplaats wijzen. Vanaf de parkeerplaats loopt u in enkele minuten naar de tent waarin zich de ontvangstbalie bevindt.

Weersomstandigheden

Tijdens de Boomfeestdag gaan we natuurlijk ook naar buiten om bomen te planten! Gezien het jaargetijde adviseren we u om voor dit programmaonderdeel stevig schoeisel en een warme jas te dragen en zo nodig een paraplu mee te brengen.

Programma

09:30 uur Ontvangst en feestelijke jubileumopening

Energieke Young Professionals tonen hoe zij invulling geven aan hun groene ambities. Via een live verbinding kijken we mee naar de bomenfeesten in de rest van Nederland (met in de hoofdrol: de planters van het eerste uur...).

11:00 uur Groene Carrousel

Een boeiend gesprek tussen diverse initiatiefnemers uit de wereld van bomen, bossen en landschap onder deskundige leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink. Hoe werken zij samen aan een groene toekomst voor Nederland en hoe betrekken ze kinderen en jongeren daarbij?

12:00 uur Netwerklunch

Bijpraten met partners uit het netwerk van de Boomfeestdag, gemeente Zundert en BCT Partners BV en verrassende ontmoetingen met enthousiaste deelnemers uit de Nederlandse en Belgische boomkwekerijsector, overheden, natuurorganisaties, onderwijsorganisaties en nog veel meer.

12:45 uur Bomen planten

Het belangrijkste onderdeel van deze dag: het - samen met de kinderen - planten van bomen en struiken op de grens tussen Nederland en België.

13:45 uur Slotact

Swingende slotact en einde van het programma.

Graag tot ziens op 16 november.

Met vriendelijke groet, mede namens gemeente Zundert, BCT Partners BV,

Marleen van den Ham

Directeur Stichting Nationale Boomfeestdag

Partners

De activiteiten van Stichting Nationale Boomfeestdag worden mede mogelijk gemaakt door: